Золоті та сріблясті наліпки

фото
відео

Друк на металізованій плівці

Для виготовлення сріблястих, золотих чи бронзових наліпок використовуються металізовані вінілові плівки. Ці плівки мають ряд переваг. Вони виглядають привабливо та дорого, термін експлуатації у них довше, ніж у звичайних наліпок. Ліпше всього на них розмістити Ваш логотип, гасло чи будь-яку важливу інформацію чорним кольором – таким чином зображення буде максимально контрастним на фоні основи. Розмір та форма наліпок – будь-яка. Одна з найпоширеніших — круг. Круглі наліпки - це не тільки красиво та оригінально, вони запам‘ятовуються. Металізовані наліпки Gold / Silver будуть гарно виділятись та привертати потенційних покупців. Такі наліпки мають невисоку собівартість та велику стійкість до зовнішніх агресивних природних факторів (сніг, мороз, сонце і т.д). Дзвоніть – ми проконсультуємо, виготовимо та доставимо Ваше замовлення в будь-який населений пункт нашої країни.

Технічна інформація

Вимоги до макету для друку наліпок на металізованій плівці: файл у форматі *pdf  в натуральний необхідний Вам розмір + по 2 мм на кожну сторону вильоти під порізку, кольорова модель CMYK, роздільна здатність 300 dpi, окремим шаром подається векторний контур для порізки.

Плівка золота, срібляста, бронзова.

Фон при підготовці макету не задається. Фоном в наліпці є колір самої плівки.