X-Banner (банер павук)

фото
відео

X-банер – кращий стенд-павук для Вашої реклами!

Плануєте важливий захід і хочете запам'ятатися? Не знаєте, як підвищити ефективність рекламної кампанії? Хочете візуалізувати цікаву ідею? В такому випадку Вам не обійтися без рекламного стенду! Одним з найбільш оптимальних рішень є покупка стенду Х-банер, який ще називають павуком. Він ідеально доповнить проведення будь-якого заходу в конференц-залах, виставкових центрах, магазинах, виставках і торгових точках.

GDP Group пропонує вам X - banner TOP, який представляє собою мобільну конструкцію, спроектовану так, щоб гарантувати користувачу максимальну зручність і надійність у використанні.
Даний рекламний стенд має ряд переваг:
• стенд виготовлений з високоякісних матеріалів. Основа стійки міцно утримується на алюмінієвих ніжках. Тримачі з вуглепластику оснащені металевими фіксаторами. Верхні прути зі скловолокна демонструють чудову гнучкість;
• пластикова серцевина дозволяє забезпечити рівномірний натяг полотна. Банер кріпиться на металеві кріплення за допомогою люверсів. Ваш рекламний матеріал буде розташовуватися рівно і матиме презентабельний вигляд;
• надійні ніжки і ретельно продумана конструкція системи гарантують стійкість банерного стенду;
• в комплект поставки входить щільна сумка-чохол;
• рекламний стенд може мати розміри: 60×160 см, 80×180 см або 120×200 см.

Технічна інформація

Вимоги до макету для друку банера для павука: файл у форматі *tif,  в натуральний необхідний Вам розмір, кольорова модель CMYK, роздільна здатність 150-300 dpi, шари зведені, тип стиснення LZW.

Розміри: 60×160 см, 80×180 см або 120×200 см.

Збирається конструкція під павук дуже легко, на цій сторінці є відео збірки.

Переносити зібраний павук не рекомендується, т.к. може створюватись парусний ефект, що може зламати конструкцію. Бажано розібрати та зібрати в потрібному місці.

Дана конструція використовується виключно в приміщеннях та не призначена для вулиці.

Шукаєте друкарню, яка виготовить якісну друковану продукцію за адекватну вартість? GDP Group - гарантує якість, надійність, швидкість, хороші ціни та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ваш успіх і досягнення - наш успіх!...