Круглі наліпки

фото
відео

Круглі наліпки. Виготовлення та друк.

Друк наліпок з нами!
Всі ми знаємо, що розвиток власної компанії в сучасному світі неможливий без створення успішного і ділового іміджу! Київ швидко розвивається, для того, щоб підкреслити власну індивідуальність, вигідно відрізняючись від конкурентів, використовують безліч засобів, і один з них - друк круглих наліпок (наклейок), які давно стали невід'ємним атрибутом будь-якого серйозного бізнесу.
Головна мета будь-якого бізнесу, який прагне привернути увагу потенційного клієнта - створити власний бренд. Саме завдяки йому Вашу продукцію будуть впізнавати і виділяти серед іншого асортименту. Обов'язкова складова цього важливого і трудомісткого процесу - виготовлення наліпок. Яскраві  та кольорові картинки, що чіпляють погляд, концептуальний напис, загальний стиль оформлення - все це чудова реклама. Але тільки уявіть, який результат дає друк круглих наліпок - виходить, що кожна одиниця
Вашої продукції буде поширювати ту ж рекламу! Ви можете використовувати наліпки для того, щоб зробити маркування товару або для інформаційного повідомлення в тих випадках, коли потрібно привернути увагу аудиторії до певної події. Також можна застосовувати їх для декору гладких поверхонь, конвертів корпоративної пошти або вкладати наліпки з логотипом в кожну коробку своєї продукції.
Якщо Ви в пошуку оригінального способу вразити близьку людину, то кругла наліпка з плотерної порізкою може стати відмінним сюрпризом!
При ребрендингу продукції можна замовити друк на матеріалі з чорним клейовим шаром, що дозволить наклеїти нову картинку поверх старої і нижня не буде просвічуватись.
Важливим фактором є якість друку круглої наліпки. Друк для зовнішньої реклами має бути яскравим та оригінальним. Ми займаємося другом круглих наліпок все довгий час. Довіривши друк наліпок GDP Group, Ви можете бути впевнені в якості передачі кольору і зносостійкості надрукованої продукції.

Технічна інформація

Друкуємо круглі наліпки будь-якого розміру.
Тираж від 1 шт.
Терміни виготовлення: 1-2 робочих дні після отримання макету та оплати.
Як забрати: НП, Таксі, самовивіз із цеху вул. Машинобудівна 42.

Вартість мінімального замовлення від 350 грн.
Всі замовлення прораховуються індивідуально.
Пишіть менеджеру в Viber, Telegram або на пошту.
Для прорахунку необхідно:
Діаметр, кількість наліпок.
Бажано макет та всі ваші побажання.

Немає макету? - Дамо контакти дизайнера.
Потрібно більше фото з продукцією? -внизу сторінки є значок інстаграму - переходимо, дивимось.

Матеріал для друку кругих наліпок можна розділити на п'ять основних видів: білий глянцевий, білий матовий, прозорий глянцевий, прозорий матовий, з чорним клейовим шаром.

Друк наліпок, вимоги до макетів:
Якщо наліпка має прямокутну форму: файл у форматі *tif  або *pdf, в натуральний необхідний Вам розмір + вильоти під порізку по 2 мм на кожну сторону, кольорова модель CMYK, роздільна здатність 150-300dpi (залежить від розміру наліпки), шари зведені, тип стиснення LZW. Якщо наліпка велика (наприклад, на вікно) — достатньо 150dpi, для маленьких наліпок — необхідно 300dpi.

Шукаєте друкарню, яка виготовить якісну друковану продукцію за адекватну вартість?GDP Group - гарантує якість, надійність, швидкість, хороші ціни та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Ваш успіх і досягнення - наш успіх!